Virtueel Open Huis, bekijk onze filmpjes en meld je aan uiterlijk 24 januari

Wat keken we uit om je te kunnen ontmoeten op ons fysieke Open Huis… Toch blijven we denken in mogelijkheden, want: ‘alles is nog mogelijk’. Wij openen onze digitale deuren voor ons online-Open Huis op 30 januari. Hiervoor kun je je met onderstaand formulier aanmelden tot uiterlijk 24 januari

Graag laten we jou kennismaken met het Bertrand Russell college. Bekijk de korte filmpjes over onze school! Bekijk ze allemaal wanneer jij dat wilt, of maak een selectie wat voor jou interessant is.

We denken dat je de filmpjes van de rector, de impressies van de Onderbouw en de Bovenbouw en het mentoraat zéker wilt zien. Kijk ook naar de filmpjes die passen bij jouw (voorlopige) basisschooladvies:
Wetenschaps Oriëntatie en Twee Talig Onderwijs voor atheneum- en gymnasium-advies, Havisten Competent voor havo-advies, Havo-kansklas voor vmbo-TL/havo-advies. Je kunt daarnaast elk vak aanklikken, om een goed beeld van onze uitdagende lessen te krijgen.

Onze docenten popelen om met je in contact te komen, al kan het dit jaar alleen via een scherm. Kom je ook online? Stel je vragen en luister naar extra informatie.
Tot ziens online op 30 januari!

Inschrijven uiterlijk 24 januari, via onderstaand formulier


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top