Ervaar het zelf

Ben je nieuwsgierig hoe eersteklassers het vinden op onze school? Kom dan naar een Open Lesmiddag en/of kom samen met je ouders/verzorgers naar ons Open Huis. Dan vertellen we je nog veel meer. Zien we jou binnenkort?

POVO voorlichtingsavond

Voor wie: ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8
Wanneer:
Maandag 20 november om 19.30 uur
Aanmelden: Dit event is inmiddels geweest.

Open Lesmiddagen

Voor wie: leerlingen uit groep 8
Wanneer:
Donderdag 15 februari 2024
Meld je aan

Open Huis

Voor wie: leerlingen uit groep 7 en 8, met hun ouders/verzorgers
Vrijdag 2 februari 2024 van 18.30-21.00 uur
Zaterdag 3 februari 2024 van 10.00-12.30 uur
Aanmelden: Vrije inloop

Meld je aan voor het Bertrand

Ben je enthousiast over het Bertrand Russell college en wil je je graag aanmelden?
Lees hier dan hoe je ouders/verzorgers jou kunnen aanmelden.

Je ouders/verzorgers krijgen van de basisschool bericht hoe zij jou kunnen aanmelden voor het voortgezet onderwijs. Zij vullen alle gegevens in en noteren welke scholen jouw voorkeur hebben. Natuurlijk zijn dit scholen die passen bij het advies die je van jouw basisschool hebt gekregen.

Kies je voor het Bertrand Russell college, dan krijgen wij de aanmelding binnen. Op www.povo-zaanstreek.nl staat alle informatie over de inschrijving in het voortgezet onderwijs. Als je buiten de Zaanstreek woont en je voor het Bertrand Russell college kiest, kun je contact opnemen met onze administratie brchv@bertrand.nl voor een aanmeldingsformulier.

Welkom op je nieuwe school

Een dan begin je op je nieuwe school, en dat is natuurlijk spannend. Op het Bertrand zorgen we dat je je snel thuis voelt. In de eerste schoolweek organiseren we daarom allerlei activiteiten om elkaar te leren kennen. We sluiten de kennismakingsweek af met een gezellige barbecue. Welkom op het Bertrand!