Nieuwsbrief mei Brijder

Brijder Jeugd, wat kunnen we voor u en uw kind betekenen?

Brijder Jeugd is er voor jongeren en hun ouders en/of verzorgers uit Noord- en Zuid-Holland van 12 tot 23 jaar. Wij geven betrouwbare informatie over alcohol, drugs, tabak, gokken en gamen.

Met zijn allen thuis
De maatregelen van het COVID-19 vragen veel van ons allen. Iedereen werkt grotendeels thuis, onze kinderen krijgen online onderwijs en sociale contacten zijn vooral online. In deze situatie kunnen spanningen oplopen binnen gezinnen.
Waar wij, Brijder Jeugd, normaal de scholen bezoeken, ouderavonden geven en spreekuren houden is dit nu niet mogelijk. Brijder Jeugd stelt alles in het werk om ouders en jongeren te ondersteunen. De afgelopen weken hebben wij onze activiteiten omgezet naar online activiteiten, zodat wij goed bereikbaar zijn en blijven voor u en uw kind.

Wat kunnen wij voor u en uw kind doen?

Individuele gesprekken
Wilt u advies of heeft u een vraag dan kunt u ons bellen, mailen of gaan wij in contact via beeldbellen.

Oudercursus
Brijder jeugd biedt online een oudercursus aan voor ouders van jongeren die problematisch middelen gebruiken, gokken of gamen. Deze online cursus duurt 5 x 2 uur in een online omgeving samen met andere ouders. U krijgt handvatten, tips en praktische informatie over hoe om te gaan met uw kind. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus.

Webinars
Tevens hebben wij op onze website een aantal webinars staan die u terug kunt kijken. De themaÔÇÖs van de webinars zijn onder andere: gamen en social media, omgaan met een gebruikend of gamend kind en in gesprek met mijn kind over alcohol en drugs. Neem eens een kijkje op: https://www.brijderjeugd.nl/webinar-terugkijken.html

Contact
Wij zijn op werkdagen van 9.00 ÔÇô 17.00 uur te bereiken voor vragen en advies. Neem contact op met:
Celeste Bik 06-83295545
celeste.bik@brijder.nl
of
Wout Veerkamp
06-23865244
>w.veerkamp@brijder.nl


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top