Keuzelessen klas 1, 2 en 3

De keuzelessen worden in klas 1, 2 en 3 aangeboden. In periode 2 starten de keuzelessen voor de 1e en 2e klas en in periode 3 starten de keuzelessen voor de 3e klas. In totaal worden er 36 verschillende keuzelessen aangeboden.

Tijdstip van de keuzelessen

  • 1e klassen dinsdag het 5e uur
  • 2e klassen donderdag het 5e uur
  • 3e klassen maandag het 5e uur

De meeste keuzelessen vinden plaats in de 2e en 3e periode (voor klas 1 en 2) en in de 3e en 4e periode (voor klas 3).

Uitzonderingen

  • Voor de 1e klassen: LO. PLUS, Robotica en Theater maken. Deze keuzelessen vinden alléén in periode 3 plaats op dinsdag het 5e en 6e uur.
  • Voor de 2e klassen: Digital design met photoshop. Deze keuzelessen vinden alléén in periode 2 plaats op donderdag het 5e en 6e uur. De keuzelessen LO. PLUS en Theater maken vinden alléén in periode 3 plaats op donderdag het 5e en 6e uur.
  • Voor de 3e klassen: Theater maken. Deze keuzelessen vinden alléén in periode 3 plaats op maandag het 5e en 6e uur. De keuzelessen LO. PLUS vinden alléén in periode 4 plaats op maandag het 5e en 6e uur.

Indeling

Bij de indeling hebben we bij sommige keuzelessen te maken met een overaanmelding, maar bij sommige keuzelessen ook met een onderaanmelding. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk leerlingen op hun 1e keus te plaatsen, maar het kan gebeuren dat je op je 2e keus of zelfs een 3e keus wordt geplaatst.

Bekijk zorgvuldig de informatie van de verschillende keuzelessen.

  1. keuzelessen klas 1
  2. keuzelessen klas 2
  3. keuzelessen klas 3

Lever het formulier, dat weldra in de les wordt uitgedeeld, op tijd in bij de administratie en laat dit formulier door je ouders ondertekenen.

Allemaal heel veel plezier het komende schooljaar.

Mevr. M. Lokhorst


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top