Het debatteam zoekt nieuw talent!

Het debatteam gaat weer op zoek naar nieuwe leden. Dit doen wij ieder jaar door middel van audities. Wij trainen altijd op vrijdag het 6e uur en daar bovenop komen de toernooien. Iets voor jou? Lees hieronder hoe de audities in hun werk gaan.

  1.  Meld je per mail aan bij debatteamcoördinator Marco Olij: m.olij@bertrand.nl of tijdens het pauzedebat op de onderbouw op            28 september a.s. Aanmelden kan tot en met dinsdag 3 oktober a.s.
  2. De audities zijn op 6 oktober en 10 oktober 2023
  3. Je kunt de auditieopdracht, die in een mysterieuze envelop zit ophalen op 4 oktober 2023 tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij de leerjaarcoördinator op de bovenbouw (kamer boven de trap).
  4. Een auditie duurt ongeveer 10 minuten.
  5. Jouw auditie wordt beoordeeld door leerlingen die al in het debatteam zitten.
  6. Er is ieder jaar een groep leerlingen die de audities helaas niet doorkomt. Realiseer je dat dit kan gebeuren, het zijn immers audities.
  7. De uitslag van de audities is geheim (of je het wel of niet haalt weet alleen jij), we zullen je persoonlijk vertellen of je het team hebt gehaald. Haal je het niet dan kun je tijdens de FLEX-lessen meedoen met de algemene debattraining, zodat je volgend jaar de audities wel haalt.