Uitwisseling met Madrid

Wij zijn blij om te vertellen dat onze recente uitwisseling met de Francisco de Quevedo School in Madrid een groot succes is geweest. Het Bertrand heeft met trots de Spaanse leerlingen verwelkomd, en gedurende deze periode hebben zij een onvergetelijke ervaring gehad.
De uitwisseling bood voor de Spaanse leerlingen de mogelijkheid om te verblijven in de gezinnen van onze leerlingen, waardoor zij niet alleen de kans kregen om de Nederlandse cultuur en het land te ervaren, leren fietsen, maar ook om diepgaande banden met hun Spaanse leeftijdsgenoten te smeden. Het was een waardevolle ervaring waarbij zowel onze leerlingen als de Spaanse studenten veel van elkaar hebben geleerd.
De reacties van onze leerlingen op de uitwisseling waren zeer positief. Ze hebben hun horizon verbreed door nieuwe perspectieven te ontdekken, hun Engels-taalvaardigheid te verbeteren en vriendschappen voor het leven te sluiten. De uitwisseling heeft een diepe indruk op hen achtergelaten en zal in de toekomst hopelijk meegenomen worden in hun persoonlijke en academische ontwikkeling.
Als begeleiders zijn we enorm trots op het enthousiasme en de betrokkenheid van alle deelnemers en alle ouders. We kijken nu al uit naar het tegenbezoek van onze leerlingen in Madrid, waar ze de kans zullen krijgen om hun Spaanse vrienden te ontmoeten en hun kennis over de Spaanse cultuur verder te verdiepen.
Wij willen graag alle betrokkenen bedanken voor hun inzet en steun bij het mogelijk maken van deze geslaagde uitwisseling. We geloven sterk in het belang van dergelijke culturele uitwisselingen en kijken ernaar uit om deze waardevolle traditie voort te zetten.


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top