Uitnodiging thema-avond: In gesprek met je puber over alcohol en drugs, op woensdag 11 december 2019.

Beste ouders/ verzorgers,

In Nederland mag je volgens de wet alcohol drinken als je achttien jaar bent. Toch zijn jongeren gemiddeld 13 jaar oud als ze beginnen met drinken. Experimenteren hoort erbij als je jong bent, maar jongeren drinken soms meer dan ze willen of goed voor ze is. Hoe maak je ‘samen drinken’ minder normaal? En hoe blijf je met jongeren in gesprek over drank en drugs sinds de NIX18-wet?

 

Geweldige avond, ik zat op het puntje van mijn stoel. PlayBack speelde met herkenning, humor en respect. Een avond die je iedere ouder van een puber gunt!
Coördinator CJG de Bilt

Onze ouderraad biedt in samenwerking met Theatergroep PlayBack de thema-avond Onder Invloed aan. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op communicatie tussen ouders en hun pubers. Deze ouderavond is bedoeld voor ouders/verzorgers met leerlingen in de bovenbouw (vanaf de 3e klas).

 Bekijk de trailer van PlayBack om een goede indruk te krijgen.


Zet het in de agenda: de interactieve avond Onder Invloed op 11 december van 19:30 – 21:00 in de aula van de onderbouw. Er volgt nog een mail waarmee u zich kunt aanmelden ; er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op www.bertrand.nl en www.tgplayback.nl/onderinvloed.


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top