Theatergroep naar ‘koning van de dieren’, 10 mei

De tweede voorstelling is ‘Koning van de dieren’ van Martijn Koning in de Kleine Komedie in Amsterdam op vrijdag 10 mei a.s. De voorstelling begint om 19.50 uur.
De leerlingen vinden het gezellig om eerst nog even een hapje met elkaar te gaan eten, de kosten hiervan zijn voor eigen rekening.
De verwachting is dat we rond 22.15 uur weer terug zijn bij school. De begeleiding wacht bij de bovenbouw tot alle leerlingen zijn opgehaald.

Martijn Koning – Koning van de dieren, De Kleine Komedie – Amsterdam

Martijn is een ontzettende dierenvriend. Honden, katten, olifanten, haaien, het kan hem niet dier genoeg zijn. Parkieten, naakte molratten, mensen, alle dieren komen langs. Koning van de lach was hij al. Koning te rijk ook. En nu heeft Martijn het zelfs geschopt tot Koning van de dieren. En niet zonder reden. Martijn is namelijk een ontzettende dierenvriend. Honden, katten, olifanten, haaien, het kan hem niet dier genoeg zijn. Parkieten, naakte molratten, mensen, alle dieren komen langs.

En nu kunnen we natuurlijk wel zeggen dat het een beestachtig goeie show is geworden, maar dat zou vlo zijn. Wat wel kan, is de pers papegaaien. ‘Een zeer beeldend verteller‘, balkt Het Parool. En Theaterkrant kraait: ‘Hij is scherp, heeft originele invallen, wisselt persoonlijke en algemene observaties lekker af en reageert gevat op vrijwel alles wat er in de zaal gebeurt.’

Kortom: Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren.


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top