Stage op het Bertrand Russell college?

Het Bertrand Russell College is een school voor havo en atheneum in Krommenie met 1156 leerlingen. Er werken ongeveer honderd medewerkers. Dag in dag uit zetten wij ons in om onze leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomst. Het Bertrand Russell college: een geweldige schooltijd! De leerlingen van onze school geven aan dat er een fijne open sfeer in school is. 

Hoofd, hart en handen | In een uitdagende en veilige omgeving verbinden we theorie en praktijk op alle niveaus en in alle onderwijssoorten. Door dit aanbod ontdekken leerlingen wat ze nodig hebben enÔÇ» ontwikkelen zij zich breed: cognitief, creatief, fysiek ├ęn sociaal. 

Docent als lerende professional | De docent is de professional die de leerling uitdaagt met activerende werkvormen in een inspirerende educatieve omgeving. Hij leert de leerling eigen keuzes te maken, ondersteunt en gidst de leerling. 

Binnen onze school proberen wij je stage zo divers mogelijk te laten zijn. De schooldag is niet voorbij als de bel van het laatste uur is gegaan. 
We hopen je binnen je stage allerlei facetten van het onderwijs te laten zien. Van de dagelijkse lespraktijk tot het (mede)begeleiden van excursies. Als je bij ons stage hebt gelopen heb je gezien hoe divers de werkdag van een docent is en welke rollen een docent allemaal uitvoert. 

Mocht je in het laatste jaar van je studie zitten dan denken we graag mee met een onderwerp dat zowel voor jou als voor ons interessant is. 


Contactpersonen: 
Esther Catsburg en Rik Jansen  
e-mailadres: oids@bertrand 

Bezoekadres onderbouw: 
Erasmusstraat 1 
1561 KD Krommenie 
Bezoekadres bovenbouw: 
Erasmusstraat 28 
1561 KD Krommenie 

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top