Sjakie en de Chocoladefabriek maar dan anders, 13 en 14 maart

Willy Wonka vertelt zijn wereldberoemde verhaal over de Chocoladefabriek met een SPEKtaculaire theatershow voor iedereen die snoep lust.

(of te wel Sjakie en de Chocoladefabriek maar dan anders)

De snoepautomaat, misschien wel het belangrijkste apparaat in het hele schoolgebouw. De keuze tussen al dat lekkers, de magie van het snoep dat automatisch naar je toe komt… maar ook de spanning of hij het wel goed doet. Want als je snoep vast blijft zitten ben je jouw geld kwijt. Maar hoe kan het dat de snoepautomaat eigenlijk altijd vol blijft, hoe vaak je ook iets koopt… In onze versie van Sjakie en de Chocoladefabriek kijken we wat meer naar Willy Wonka. Waarom is hij geworden wie hij is en waarom doet hij zo vreemd? Heeft hij nu een hekel aan kinderen of is hij gewoon verlegen? Een nieuwe blik op het welbekende verhaal van Roald Dahl.

Samen met de spelers van  het BRCtheater, het vak Tekenen, de keuzelessen muziek, kostuum, grime en de technische crew van het Bertrand Russell college is deze bijzondere voorstelling gemaakt. Tekst en regie door Rick Nanne van Theatermijn. Het is alweer de achtste bijzondere theatervoorstelling met en voor de leerlingen.

Dinsdag 13 maart om 14:00: tweede klas bovenbouw

Woensdag 14 maart om 14:00: eerste klas bovenbouw

Dinsdag 13 maart 19:30 avond voorstelling voor ouders/verzorgers en belangstellenden.


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top