Reünie

Reünie   10 juni 2022: Bertrand Russell college bestaat 50 jaar!

Gestart in 1971 en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Zaanstreek: het Bertrand Russell college, in de volksmond ook wel DE Bertrand genoemd. Duizenden leerlingen hebben hun Havo- of Vwo diploma bij ons gehaald op de Erasmusstraat 1 of 28 in Krommenie. Weet u het nog? Uw schooltijd? De vele excursies, schoolfeesten, klassenfeesten, filmavonden, Kerstgala ‘s of Kerstontbijtjes? De uitjes naar speelparken, het strand? Je leukste leraar of eerste verliefdheid op die ene persoon? En niet te vergeten de stedenreis in de voorexamenklas? Ver van huis, reizen, keten in de bus, overnachten en ’s nachts stiekem overlopen over de gang?

En al die leraren, honderden hebben er gewerkt. En vele schoolleidingen en onderwijs ondersteunend personeel! Zonder hen was de school niet wat het was en ook nog is! Ook hen nodigen we van harte uit!

Het wordt tijd om die oude herinneringen weer eens op te halen en elkaar weer te ontmoeten op onze reünie op 10 juni 2022!!! Save the date!!
Reünie vindt plaats aan het eind van de middag en begin van de avond! Tijdsindeling volgt nog!
Vanaf februari 2022 start de online kaartverkoop en kunt u zich aanmelden voor de reünie.

Grasduin alvast even in uw oude foto’s, we zijn namelijk op zoek naar uw oude foto’s om een foto album aan te leggen met uw toestemming die we éénmalig en in besloten gezelschap willen laten zien op 10 juni.  Natuurlijk gaan we u vragen om in de traditie van het kleurenspel op de reünie te verschijnen met een kledingstuk of accessoire in een bepaalde kleur.

Voor nu: zet de datum in uw agenda, zegt het voort en hou deze pagina vanaf februari goed in de gaten!!

We hopen u te mogen begroeten op 10 juni 2022

 

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top