Onderzoeksprijs klas 2

Op dinsdag 13 juni jl. vond in de OBA Amsterdam de WON-manifestatie Be Creatieve plaats van de regioÔÇÖs MidOost, MidWest en Randstad.
In Amsterdam werd de dag aan elkaar gepraat door Dylan Knoops, docent Frans en Drama aan de RGO Middelharnis. Van leerjaar 1 tot en met 5 waren er presentaties van onderzoeken door leerlingen. In elk leerjaar beoordeelde een vakjury welk onderzoek het beste in elkaar zat en het meest enthousiast werd gepresenteerd.

Prijswinnaar

Leerjaar 2 van het Bertrand Russell college heeft de eerste prijs behaald met het onderzoek naar de groepsdynamiek tussen jongens en meisjes op klassenfotoÔÇÖs. Dit onderzoek hebben ze zo goed uitgevoerd dat ze nu opgaan voor de landelijke wedstrijd.

 

Interactieve workshops

In de middag volgden de leerlingen verschillende workshops. In Amsterdam werden de workshops verzorgd door Next Nature, een samenwerkingscollectief van wetenschappers en kunstenaars. Leerlingen keken in de toekomst van duurzame kleding- en voedselproductie! Er was ook een groep die een architectuurwandeling ondernam in de buurt van de OBA, wat met het heerlijke weer geen straf was!
Zo kwam aan de geweldige dag een eind. Er waren veel blije leerlingen te zien, vol met nieuwe indrukken. Op de WON-website komt er een sfeer impressie te staan.


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top