Minister Slob tekent voor examens in het Engels

Leerlingen van ons Bertrand Russell College uit Krommenie hebben een brief geschreven naar Minister Arie Slob van het Ministerie van Onderwijs. In deze brief staat dat de leerlingen graag een kans willen krijgen om examens in het Engels te kunnen doen. Dit is namelijk nergens in Nederland mogelijk op de middelbare school, zeggen de leerlingen. Het BRC (Bertrand Russell College) is een TTO school, maar kunnen maar maximaal tot de derde in het VWO Engelstalig onderwijs volgen. Niet eerlijk, vindt de school en Minister Slob denkt er ook zo over!

Minister Arie Slob van het Ministerie van Onderwijs tekende samen met 2 leerlingen uit Bat2a op 13 december 2021 (de eerste TTO klas van het BRC dat nu in de tweede zit) een overeenkomst om examens te laten doen in het Engels. De leerlingen zijn hier uitstekend blij mee en gaan zeker hun best doen op de examens!

Tekst geschreven door: Aishleen Singh en Esm├ęe Raven, Leerlingen Bat2a, Bertrand Russell College Op de foto te zien: Sophie Bos, Sarah Louwrier (leerlingen Bat2a, Bertrand Russell College) en minister van onderwijs: Arie Slob


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top