Leerlingenraad

Image
(disclaimer: foto genomen voor de laatste corona-maatregelen)

Leerlingenraad
2020-2021

- Ellen Rosmalen
- Floris Kardinaal 
- Inga Hartog
- Irteza Sayed
- Kyra Overeem
- Lotte Bus
- Mila van Beek
- Nanouk van Oort
- Senna Vet
- Stijn Kappe
- Wessel Daas

 

Notulen

Notulen 11 maart 2020

Notulen 11 febr. 2020

Notulen 26 nov. 2019

Notulen 5 sept. 2019

De leerlingenraad is een groep enthousiaste leerlingen die er voor zorgt dat het Bertrand Russell college nog beter wordt! Zo heeft de leerlingenraad bijvoorbeeld gezorgd voor de picknicktafels op zowel de onderbouw als bovenbouw, het flexrooster en nog veel meer. Ook zorgt de leerlingenraad dat klachten van leerlingen worden opgepakt. De problemen die er zijn worden besproken met de schoolleiding en zorgen wij dat die problemen zo snel mogelijk kunnen worden opgelost.

De leerlingenraad komt één tot twee keer per maand samen, dit kan fysiek of online zijn.

Alle belangrijke beslissingen over de school worden besproken in de Medezeggenschapsraad (MR). Er zitten drie leerlingen vanuit de leerlingenraad in deze MR, samen met zes docenten en drie ouders. Tijdens de leerlingenraad vergaderingen geven wij deze drie leerlingen onderwerpen mee die zij moeten bespreken in de MR.

Ook wordt er ieder jaar een actie georganiseerd waarmee wij geld willen ophalen voor een goed doel. Het BRC is lid van het LAKS. Dat is het Landelijk Aktie Comité Scholieren, waarbij veel leerlingen van verschillende scholen samenkomen en hier vergaderen over belangrijke onderwerpen als het schoolsysteem beter maken en de examens.

Wij hopen dat jullie, leerlingen van het Bertrand, nog leuke ideeën hebben voor wat de leerlingenraad verder kan verbeteren. Vind je het leuk om de school nog leuker te maken of wil jij jouw mening laten horen? Kom eens een vergadering bijwonen!

Wil jij eens een vergadering bijwonen om te kijken of de leerlingenraad ook iets voor jou is? Mail dan naar:  brcleerlingenraad@gmail.com of loop even langs bij meneer Olij (ook bereikbaar via Teams)!

Leerlingenraad 2020-2021

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top