Jubileum, drone-filmpje van onze Beach Clean Up

Mw. Joyce Schouten heeft een drone-filmpje en leuke foto’s gemaakt van de Beach Clean Up. Het is er nog nooit zo schoon geweest, aan ons zal het niet liggen! 🙂 

=> Bertrand for a better Environment is het motto van ons jubileumjaar. We zullen de komende maanden aandacht besteden aan het milieu. Er is veel inspanning nodig van overheden, het bedrijfsleven en de wetenschap om het milieu te verbeteren. Maar de eerste belangrijke stap kunnen we zelf maken, met elkaar.
Als we bewuster omgaan met ons afval, heeft dat een direct effect op de hoeveelheid plastic soep die nu over de wereld drijft. We gaan dit jubileumjaar, in samenwerking met de Plastic Soup Foundation, gebruiken om bewuster om te gaan met afval en plastic. Dit doen we onder andere via lessen, gastsprekers, documentaires, challenges en debatten. We gaan ook praktisch aan de slag om onze eigen leefomgeving op te ruimen én we zamelen zoveel mogelijk geld in voor de Plastic Soup Foundation. Aan het einde van dit jaar hopen we veel geleerd te hebben en een mooi bedrag te kunnen overhandigen: ons cadeau voor de toekomst.

 

Afgelopen woensdag 8 september hebben we tijdens de pauze ons jubileumjaar geopend met een optreden van dj  Sam Feldt


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top