GGD Zaanstreek-Waterland organiseert webinar voor ouders over ‘Omgaan met jongeren in coronatijd’

Door de coronamaatregelen kunnen jongeren niet meer uitgaan, feestjes geven, met grote groepen afspreken, de hele week naar school gaan. Merkt u dat deze coronatijd daarom een moeilijke tijd is voor uw zoon of dochter? En vindt u het lastig om hier mee om te gaan? Volg dan op woensdag 31 maart van 19:30 tot 20.30 uur via Zoom de webinar van GGD Zaanstreek-Waterland ‘Omgaan met jongeren in coronatijd’. Spreker tijdens dit webinar is Steven Pont, misschien wel Nederlands bekendste ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut.

De coronamaatregelen zorgen ervoor dat het een moeilijke tijd is voor jongeren én hun ouders. Daarom organiseert de GGD voor de regio een gratis webinar over jongeren in coronatijd. Hierin krijgt u antwoorden op vragen als: Wat betekent deze tijd voor jongeren? Wat hebben jongeren nodig? Hoe kun je als ouder je kind ondersteunen?

U kunt zich hier aanmelden om aan het webinar deel te nemen.

Na dit webinar kunt u als ouder bij de GGD terecht voor vragen die ontstaan tijdens deze presentatie. Of als u behoefte heeft aan een gesprek met een professional.


  Terug naar Nieuws

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top