Decanaat-Ouders

Uw kind kiest in de derde klas voor een profiel. Dat deze keuze verantwoord moet worden gemaakt, spreekt voor zich. Niet alleen het verdere verloop van de schoolloopbaan op het Bertrand Russell College wordt er door bepaald, ook het te volgen traject na deze school. Kortom een keuze waar goed over nagedacht moet worden.

Vanaf de vierde klas en hoger ligt de nadruk op oriënteren, verkennen en verdiepen van mogelijkheden binnen het MBO, HBO en Universitair onderwijs.

Omdat studiekiezers aangeven dat ouders dé belangrijkste rol hebben bij het maken van een studiekeuze, wil ik u graag betrekken bij het meedenken en zoeken naar studiekeuzemogelijkheden via deze site.

Afspraak maken?

Werkdagen; dinsdag t/m donderdag

E-mail; t.demoel@bertrand.nl

Handige links

  • HvA, Magazine studiekeuze -LOB 2019. In dit magazine vindt u alles over het oriënteren op een opleiding, de toelating, het maken van een studiekeuze en de uiteindelijke inschrijving. Naast belangrijke informatie vindt u hier video’s met tips van studenten die uw zoon of dochter al zijn voorgegaan over onderwerpen als het bezoeken van een open dag, meelopen, de studiekeuzecheck, of studeren met een functiebeperking.
  • Studiekeuze kind De site www.studiekeuzekind.nl is opgezet door de decanenkring Arnhem en gefaciliteerd door Wageningen University. Laat je ouders meekijken en je zult zien dat dit je enorm kan helpen om de ins en outs van je studiekeuze goed te doorgronden.
  • De StudieKeuzeSpecial In deze magazine kunt u alles vinden over het kiezen van een studie: van aanmelding, selectieprocedure, studiefinanciering en veel interessante verhalen van studenten die al een keuze hebben gemaakt.
  •  Decanaat klas 3 Het besloten deel van de Bertrand Russell-decanaatsite voor de 3e klas
  •  Decanaatsite bovenbouw Het besloten deel van de Bertrand Russell-decanaatsite voor de bovenbouw

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top