Alfa, bèta, gamma of delta: alles is nog mogelijk

Alfa, bèta, gamma of delta: alles is nog mogelijk

Van jongs af aan moet je keuzes maken. En sommige van die keuzes zijn bepalend voor de rest van je leven. Maar misschien heb je helemaal geen zin om nu al dingen uit te sluiten. Op het Bertrand Russell college hoeft dat ook niet: wij helpen we je om in alle rust te ontdekken waar je goed in bent. 

Meer vakken = meer opties Natuurlijk volg je bij ons de reguliere lessen op havo- of atheneum-niveau, maar daarnaast hebben we in de eerste drie jaar keuzelessen. Want ook al ben je bijvoorbeeld een kei in biologie of scheikunde, dat betekent niet dat je je daar meteen 100% op moet richten. Misschien vind je talen ook heel leuk, of hou je ervan om creatief bezig te zijn. Om jezelf breder te ontwikkelen, volg je een keuzeles die jou aanspreekt, van programmeren tot acteren en van Cambridge Engels tot techniek.  

Op stap Naast de lessen zijn er regelmatig excursies: naar musea en theaters, maar ook naar bedrijven. Zo kun je van dichtbij zien wat een bepaalde baan inhoudt. We organiseren bovendien allerlei projecten, van publieke debatten tot wetenschappelijke onderzoeken. En in de voorexamenklas ga je een aantal dagen stage lopen. Ook dat is weer een manier om uit te zoeken waar je hart sneller van gaat kloppen. Dus of je nou een uitgesproken alfa, bèta, gamma of delta bent of het nog niet weet, wij helpen je om uit te vinden waar je talenten liggen. Zodat je na je eindexamen kunt doorstromen naar een vervolgopleiding die perfect bij je past.

" What is wanted is not the will to believe, but the will to find out, which is the exact opposite. "

Bertrand Russell

Top